DSMønsKlintMoonTove

Måneskinstur for to på Møn

På fredelige Møn langt fra alfarvej ligger en lille suite, der passer perfekt til to, som bare vil have en stund helt for sig selv og gå en måneskinstur om aftenen. Den dejlige lille apartement har udsigt til marker og enge, hvor fuglefløjt, rådyr og harens hoppen er hverdag.

Den hyggelige suite er det perfekte sted, at trække sig lidt tilbage og nyde hinanden i tosomhed. Suiten er beliggende på en gammel slægtsgård, med direkte adgang til stor dejlig have.

På stedet er også mulighed for at opleve ”Dark Sky” – en international certificering af Møns smukke stjernehimmel, som et af de (få) bedste steder i Danmark at opleve. Der findes litteratur, kikkert mm som frit kan lånes.

I suiten er stue med tekøkken med køleskab, soveværelse og badeværelse med brusebad og toilet. Der er mulighed for at spise på en af de mange restauranter, der findes på Møn i Stege By eller i Klintholm Havn eller måske medbring lidt cateringmad? Der er en flaske vin til jer ved ankomst. Morgenmadskurv til 2 kan bestilles ved ankomst (150 kr. i alt), som tages med til suiten og nydes der eller et sted i den skønne have. Af ”resterne” kan smøres en madpakke til dagens udflugt.
 

Suite-Apartement med eget bad/toilet, lille stue og tekøkken samt egen indgang

Linnedpose med håndklæde er inklusive (værdi 150 kr)

Morgenmadskurv til to kan bestilles ved ankomst (kr. 75,- pr. person)

Ankomst fra kl 14, afrejse kl 10.30

Pris kr. 1.299,- for 2 personer 

 

Book Ophold

© 2024, Tiendegaarden

KONTAKTINFORMATION

Sønderbyvej 29, 4791 Borre
info@tiendegaarden.dk

Send SMS: 55812126